Πάλμα: «Ο Άρης εκπλήρωσε ένα όνειρο μου - Είμαι έτοιμος να παίξω»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Ο Λουίς Πάλμα υπέγραψε στον Άρη συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών και αποκάλυψε στη NOVA τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα και τον Άρη, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για το όνειρο του που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: 

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Άρη: «Πάρα πολύ ωραία ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, μου αρέσουν και οι συμπαίκτες μου».

Για τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στην Ελλάδα: «Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που με έκανε να έρθω στον Άρη ήταν το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: «Είναι πολύ όμορφη. Φυσικά έχει κρύο, δεν το έχω συνηθίσει και και ελπίζω να έχω τον χρόνο να την απολαύσω ακόμα περισσότερο».

Για το που παίζει: «Η αλήθεια είναι ότι παίζω δεξί-αριστερό εξτρέμ και στη θέση του επιθετικού. Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και να βάζω γκολ».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό που σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να μοιράζουμε ασίστ και να βάζουμε γκολ».

Για τις εντυπώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω καταλάβει ότι είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, στο οποίο κάθε παίκτης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να τα καταφέρει».

Για το αν γνώριζε κάποιον από τους παίκτες του Άρη: «Νιώθω πολύ άνετα, γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, με τους οποίους μπορώ να μιλάω. Συγκεκριμένα, έχω μιλήσει με τους Ματέο, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει με τον Άρη: «Ναι, είμαι ήρεμος, είμαι έτοιμος να παίξω, να δώσω στην ευκαιρία και στον εαυτό μου να αποδείξω στην ομάδα πολλά πράγματα».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη: «Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, είμαι ήρεμος γι' αυτό και θέλουμε να σκοράρουμε πολλά γκολ και να δώσουμε το καλύτερο στους οπαδούς μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.