Πάλμα: «Μεγάλη αντιπαλότητα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Απριλίου 2022

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε στη NOVA ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λουίς Πάλμα, ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» αλλά και για τα όσα του έχουν πει για τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πρώτο άτομο που μίλησε μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ και το γκολ που πέτυχε: «Μίλησα με την οικογένεια μου, που φυσικά είναι η κινητήρια δύναμή μου.Είναι μια προσωπική νίκη για μένα γιατί είναι το πρώτο γκολ που πέτυχα στην Ευρώπη, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει και σημαίνει πολλά για μένα και για την οικογένειά μου».

Για τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης και αν ήξερε ότι θα παίξει βασικός: «Υπήρξε μια σεζόν στην Ονδούρα που έπαιξα ως επιθετικός και μπορώ να παίξω σε αυτές τις θέσεις, το κατέχω, αλλά και σε οποιαδήποτε θέση ζητήσει ο προπονητής».

Για τα όσα τους είπε ο Μπούργος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έδωσε σε όλους συγχαρητήρια και τώρα αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μου έχουν μιλήσει ήδη για αυτά τα παιχνίδια, ξέρω ότι είναι αγώνες με μεγάλη αντιπαλότητα και κανείς δε θέλει, ούτε να χάσει, ούτε καν να φέρει ισοπαλία και όλη αυτή τη βδομάδα, η ομάδα δουλεύει για να φέρει αυτούς τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η Ευρώπη».

Αναφορικά με τον ανυπομονεί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα επιπλέον κίνητρο, μια έξτρα ενθάρρυνση για να μπορέσουμε να τρέξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και περιμένουμε τη στήριξη τους, από την αρχή ως το τέλος για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.