Πάλμα: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2022

Για τις πρώτες του εμπειρίες στην Ελλάδα, την προσαρμογή του στον Άρη αλλά και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» μίλησε ο Λουίς Πάλμα στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα για τον Άρη: «Πάρα πολύ ωραία ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, μου αρέσουν και οι συμπαίκτες μου. Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που με έκανε να έρθω στον Άρη ήταν το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι πολύ όμορφη πόλη η Θεσσαλονίκη. Φυσικά έχει κρύο, δεν το έχω συνηθίσει και ελπίζω να έχω τον χρόνο να την απολαύσω ακόμα περισσότερο».

Για τη θέση που αγωνίζεται και τους στόχους του με τον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι παίζω δεξί-αριστερό εξτρέμ και στη θέση του επιθετικού. Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και να βάζω γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό που σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να μοιράζουμε ασίστ και να βάζουμε γκολ».

Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το Ελληνικό πρωτάθλημα και αν γνώριζε κάποιον από τους συμπαίκτες του: «Έχω καταλάβει ότι είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, στο οποίο κάθε παίκτης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να τα καταφέρει. Νιώθω πολύ άνετα, γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, με τους οποίους μπορώ να μιλάω. Συγκεκριμένα, έχω μιλήσει με τους Ματέο, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο».

Αναφορικά με τον αν ανυπομονεί να αγωνιστεί και το τι θέλει να πει στον κόσμο της ομάδας: «Ναι, είμαι ήρεμος, είμαι έτοιμος να παίξω, να δώσω την ευκαιρία και στον εαυτό μου να αποδείξω στην ομάδα πολλά πράγματα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, είμαι ήρεμος γι’ αυτό και θέλουμε να σκοράρουμε πολλά γκολ και να δώσουμε το καλύτερο στους οπαδούς μας».

Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, είμαι ήρεμος γι’ αυτό και θέλουμε να σκοράρουμε πολλά γκολ και να δώσουμε το καλύτερο στους οπαδούς μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.