Πάλμα για Ροντρίγκες: «Σύντομα θα τα...σπάσει - Είμαι σίγουρος για την ποιότητα του»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Ο Λούις Πάλμα, που πρόλαβε να επιστρέψει για λίγο στη πατρίδα του χάρη στη διακοπή του Μουντιάλ, μίλησε σε μέσο της Ονδούρας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Έντουιν Ροντρίγκες. Ιδιαίτερα στάθηκε στη ποιότητα του παίκτη, ενώ παράλληλα μίλησε και για το timing που θα έρθει το ντεμπούτο του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Ροντρίγκες: «
Όλοι με ρωτούν για τον Έντουιν, αλλά προπονείται καλά, κάνει προσπάθεια, κάνει γυμναστήριο, δουλεύει, αυτό που συμβαίνει είναι ότι στον σύλλογο έχουμε έξι ξένους και στη λίστα μπορούν να πάρουν μόνο πέντε. Ο προπονητής είναι ο αυτός που αποφασίζει ποιος θα πάει.Του λέω ότι θα έρθει η στιγμή του και όταν συμβεί να τα… σπάσει επειδή έχει ποιότητα. όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Έντουιν. Σε πολύ κοντινό χρόνο θα πρέπει να κάνει ντεμπούτο και είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάσει.

Όλα τα σχόλια για τον τύπο είναι ότι παίζει καλά, ότι χειρίζεται πολύ καλά και τα δύο πόδια, τα σχόλια είναι καλά, μη νομίζεις ότι δεν τον υπολογίζουν. Παίζει πάντα στις προπονήσεις. Πάντα φαίνεται χαρούμενος, γνωρίζει ότι θα έρθει η ώρα θα έχει λεπτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.