Λουίς Πάλμα: «Φήμες όσα ακούγονται, δεν υπάρχει τίποτε στα χαρτιά»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2023

Φρένο έβαλε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Άρη ο Λουίς Πάλμα τονίζοντας στα ισπανικά μέσα ότι όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. 

Σε συνέντευξή του στην «Diario El Pais» ο παίκτης των «κιτρίνων» υποστήριξε ότι καμία ομάδα δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του και ότι όλοι οι «μνηστήρες» είναι στα χαρτιά. 

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Υπάρχουν μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Ήρθε ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα». 

Λίγες ώρες αργότερα η «tipsbladet» ανέφερε ότι η Κοπεγχάγη δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάλμα καθώς πρώτη τους επιλογή είναι ο Μοχάμεντ Ντάραμι, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Άγιαξ. «Το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που ζητάει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, είναι εξωπραγματικά υψηλό. 

Αν και στα ελληνικά media αναφέρεται η Κοπεγχάγη ως ενδιαφερόμενη για τον παίκτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον», σημειώνει μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι το μυαλό του τεχνικού διευθυντή, Πέτερ Κρίστιανσεν, είναι στην αγορά των δικαιωμάτων του Ντάραμι από τον Άγιαξ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.