Πάλμα: «Ελπίζω να μεγαλώσω μαζί με τον Άρη»

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και ειδικότερα στο deportestvc.com, για τους στόχους του με τον Άρη, το πρώτο γκολ που πέτυχε με τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας πως, «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων στον Θεό για το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Είναι μία μοναδική στιγμή. Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα. Σκέφτομαι από τώρα το μέλλον κι ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω να «μεγαλώνω» μαζί του»

Για την πρώτη του περίοδο στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: «Μου αρέσει η πόλη, η προσαρμογή μου πηγαίνει καλά και μου αρέσει εδώ. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το φαγητό. Κάποιες φορές αγοράζω, κάποιες άλλες μαγειρεύω μόνος μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.