Πάλι τραυματίας ο Πογκμπά- Βλέπει το Μουντιάλ να... απομακρύνεται

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Θεατής στο ίδιο έργο ο Πογκμπά, που μετά από νέο τραυματισμό κινδυνεύει και πάλι να χάσει την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όπως, μάλιστα, αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, το μεγάλο διάστημα αποχής του ήταν αυτό που του προκάλεσε τις νέες ενοχλήσεις.

Η πιθανότητα να απουσιάζει από την Εθνική Γαλλίας, είχε πέσει στο τραπέζι μήνες πριν, όταν ήταν ένα βήμα πριν το χειρουργείο. Ωστόσο, τότε γλύτωσε τα χειρότερα. Μέχρι πρότινος τουλάχιστον, αφού από την Ιταλία έρχονται εκ νέου... κακά μαντάτα!

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, που προ δεκαημέρου είχε κάνει επέμβαση στο γόνατο, αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα το οποίο θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον για άλλες δέκα ημέρες. Ο Πογκμπά σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο υπάρχουν άλλα δημοσιεύματα που θέτουν την επιστροφή του αργότερα και αναφέρονται στις αρχές του 2023. Σε κάθε περίπτωση, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ φυσικά αναμένεται και η ενημέρωση από τη Γιουβέντους αλλά και την εθνική Γαλλίας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.