Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άρης σε ένα παιχνίδι 3,5 ωρών με εκκένωση του γηπέδου

Πέτρος Χαριζακλής06 Μαρτίου 2023

Ο Αρης μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ήθελε να συνεχίσει έτσι και κόντρα στο Περιστέρι στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η ομάδα του Καστρίτη έχασε με 78-83 και είναι στην 7η θέση, με το Περιστέρι να βρίσκεται 4ο. Επεισοδιακός αγώνας, που διεκόπη στο τέταρτο δεκάλεπτο και ξανάρχισε μετά από μία ώρα έπειτα από εκκένωση του γηπέδου που ζήτησε η διαιτητής Τσαρούχα για υβριστικά συνθήματα.

Το ματς

Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο στο Αλεξάνδρειο, με τον Αρη και το Περιστέρι να κάνουν τα δικά τους σερί. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς, όμως μετά τα μισά της περιόδου το Περιστέρι απάντησε και πήγε στο 19-19 στη δεύτερη περίοδο.

Η ομάδα του Σπανούλη στο δεύτερο δεκάλεπτο κράτησε τον Αρη κοντά στο σκορ και πάλι μετά τα μισά του δεκαλέπτου, έκανε ένα σερί 9-0 που την έβαλε μπροστά στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι κράτησε το προβάδισμα και σταδιακά μεγάλωσε τη διαφορά του μέχρι και το +9 (40-49, 43-52). Τρία λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου ο Αρης βρέθηκε στο -13 (45-58).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες άρχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι, με τον Αρη επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα βρισκόταν στο -8 (59-67). Εκεί το Περιστέρι πήρε τάιμ άουτ και η διαιτητής Τσαρούχα διέκοψε τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα και ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου.

Μετά από σχεδόν εβδομήντα λεπτά από την στιγμή της διακοπής, το Nick Galis Hall άδειασε εντελώς. Η ομάδα του Καστρίτη δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή, μείωσε στον πόντο στα 3.50’’ (69-70) και κρατήθηκε κοντά στο Περιστέρι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν περισσότερες βολές και ήταν πιο εύστοχοι για να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 35-39, 47-62, 78-84

* Ο Άρης μετά τη λήξη κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.