Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ και Άρη συμμετείχαν στο «1ο Τουρνουά Μνήμης» που διοργανώθηκε από την ΑΕΛ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Γέμισε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές το γήπεδο «Αλκαζάρ» σήμερα (26/9) το απόγευμα καθώς διεξήχθη αγώνας  στο πλαίσιο του «1ου Τουρνουά Μνήμης» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

Εκεί συμμετείχε η ΑΕΛ, ο Ευαγόρας Ρόδου αλλά και οΠΑΟΚ με τονΆρη. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για να τιμήσει όσους εκλιπόντες είχαν ρόλο ή σχέση με την Λάρισα και συμμετείχαν παλαίμαχοι των τεσσάρων συλλόγων.

Τσιώλης, Σελιώνης, Κουμαριάς και Αργυρούλης, πήραν μέρος από τον Άρη οι Γιάννης Βένος, Γιώργος Φοιρός και Παναγιώτης Κατσιαρός και από τον ΠΑΟΚ οι Γκουερινο, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Μαλλιούφας και Καραγεωργίου.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι παλαίμαχοι του «δικεφάλου» απένειμαν τιμητική πλακέτα αλλά και μια φανέλα στην χήρα και την κόρη του Γιώργου Μητσιμπόνα.



Τέλος μεταξύ άλλων μίλησαν ο πρόεδρος των Λαρισαίων Παλαιμάχων κ. Τάκης Παραφέστας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννης Νταβέλης και ο κοινός χορηγός των ομάδων, γενικός διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας. 
Στην εκδήλωση από τον πολιτικό χώρο βρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων κ.κ Ντίνος Διαμάντος, Θάνος Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Νταής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Μαμάκος, ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας κ. Γιάννης Κουρδής κ.α.

Δείτε φωτογραφίες













Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.