Παίζει το Σάββατο και αποχαιρετά ο Νάσμπεργκ

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιουλίου 2022

Το προσεχές Σάββατο ο Ιβάν Νάσμπεργκ θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Βαλερένγκα στο εκτός έδρας ματς με την Γερβ. Αμέσως μετά θα πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. 

Χθες το απόγευμα πάτησε για τελευταία φορά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ομάδας του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Μάλιστα φρόντισε μετά το τέλος του αγώνα και αφού αποθεώθηκε από τους φανατικούς οπαδούς να κάνει χαρούμενο και έναν μικρό φίλο της ομάδας αφού του έδωσε την φανέλα του. 


Ο νορβηγικός σύλλογος φρόντισε να ανεβάσει στα social media την συγκεκριμένη φωτογραφία. Σημείωσε πως αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του Νάσμπεργκ και αναφέρει: «Ο Ιβάν Νάσμπεργκ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα μας». 

Ο ίδιος ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός μάλιστα δήλωσε συγκινημένος από την ατμόσφαιρα και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο κόσμος και παραδέχθηκε πως πριν από την έναρξη του αγώνα είχε τη σχετική αγωνία αλλά και παράξενα συναισθήματα για αυτή την «αυλαία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.