Παίζει τα ρέστα του με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης05 Απριλίου 2023

Πληγωμένοι αγωνιστικά μετά τις απώλειες την προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Μια μονομαχία που μοιάζει και σαν τελευταία ευκαιρία για τους δύο μονομάχους. Η Stoiximan σαν προσφέρει πλήθος επιλογών στους αγώνες των πλέι ογ και των πλέι άουτ της Stoiximan Superleague.

Ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ, λόγω έδρας και μόνο, αλλά είναι ικανός να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης όπως έκανε άλλωστε και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τον πρώτο λόγο έχει, πάντως, η ισοπαλία του 3.40.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Αξίζει να γίνει παιχνίδι και με τα γκολ και ας μην υπάρχει… προηγούμενο στα δύο προηγούμενα ντέρμπι όπου είδαμε μόλις ένα γκολ. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πολύ ικανοί επιθετικά ενώ η κούραση που υπάρχει, μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και σε… γκολ. Πάμε με το G/G του 2.22.

Από τα ειδικά στοιχήματα, θα προτιμήσουμε το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι σε απόδοση 2.85 αλλά και τον καταλογισμό πέναλτι στο 2.67.

Στα άλλα δύο παιχνίδια των πλέι οφ αξίζει το over 2.50 γκολ  του 1.70 στον Βόλο και το G/G του 2.22 στο Βικελίδης.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.