«Παίξαμε ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, θα περάσει ο Άρης»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός και αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ιωνικού με 1-0 στο Βικελίδης, αλλά και για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

«Γενικά φέτος δεν έχει το εύκολο γκολ ο Άρης. Το καλό είναι ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι μετά από καιρό και παίξαμε ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο ασχέτως αν δεν μπήκαν πολλά τέρματα κόντρα στον Ιωνικό. Το γκολ είναι θέμα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών. Βλέπετε στον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί χωρίς να παίζει πάντα κάνει από τις δυο φάσεις το ένα γκολ. Ο Ματίγια είναι ο πιο ποιοτικός χαφ που έχουμε, αλλά δεν μαρκάρει όπως ο Τζέγκο. Ανάλογα με τον αντίπαλο θα πρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους σε θέμα δημιουργίας και σε ματς όπως με τον Ιωνικό θέλεις τον Ματίγια βασικό. Ο Σάκιτς είναι σταθερός στην απόδοσή του, όμως επιθετικά δεν βοηθάει. Όσον αφορά τον Λούμορ ως μπακ βγαίνει και συμμετέχει επιθετικά. Μετά από τρεις μήνες, κοιτάς να φυλάς πρώτα τα νώτα σου και μετά να βγεις μπροστά».

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ:

«Θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Ηράκλειο. Παίζουν και οι δυο ομάδες ωραίο ποδόσφαιρο. Κατά 99% θα σκοράρει ο Άρης. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά δεν νομίζω να μην δεν σκοράρει ο Άρης. Είναι φαβορί να κερδίσει και στον επαναληπτικό η ομάδα του Μάντζιου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.