Παϊσιάδης: «Ο τελικός ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα κριθεί στη ψυχή»

Metrosport Team09 Μαΐου 2022

Ο αντιπρόεδρος ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτο τελικό του League Cup ανάμεσα στο Δικέφαλο και τον Παναθηναϊκό (9/5, 20:00) στο "Παλατάκι".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζουμε να έχει κόσμο σήμερα το βράδυ, είναι ένας τίτλος που η δική μας ομάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ, ελπίζουμε να γίνει το πρώτο βήμα για να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Να κάνουμε απόψε μια εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών μας, να πάρουμε ένα σκορ που θα μας εξασφαλίσει επιτυχία και στη ρεβάνς.

Είναι σημαντικό να έχουμε κόσμο σήμερα στο γήπεδο, γιατί η παρουσία του κόσμου είναι καταλυτική σε τέτοια παιχνίδια. Εξ αρχής η κλήρωση είχε δώσει ότι το πρώτο ματς θα ήταν στη δική μας έδρα, νομίζω είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο, τώρα που τελειώνει η σεζόν, μια ομάδα που ήδη έχει φέρει το Κύπελλο Ελλάδας. 

Αν ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερο μομέντουμ αυτή τη στιγμή, απάντησε: «Επειδή εγώ βλέπω την ομάδα καθημερινά νομίζω ότι όλα θα παιχτούν στη ψυχή, στο αγωνιστικό κομμάτι αν και οι δύο ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ είναι ίδιες ομάδες στο αγωνιστικό. Σε κάποια σημεία υπερτερεί ο Παναθηναϊκός, σε κάποια άλλα ο ΠΑΟΚ.

Άρα θα παίξει μεγάλο ρόλο το "θέλω", δηλαδή ο ψυχισμός των αθλητών, εμείς προσπαθούμε να δώσουμε στην ομάδα ένα βήμα, να μπει μέσα στο γήπεδο και να κατακτήσει τον τίτλο, δεν είναι ένα παιχνίδι που θα τελειώσει εύκολα για κάποιον, θα παιχτεί στις λεπτομέρειες, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το έχουν αποδείξει γιατί έχουν μοιραστεί και τους τίτλους, ο Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο, εμείς τελειώσαμε την κανονική περίοδο πρώτοι στη βαθμολογία, με μεγάλη διαφορά.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι καλά, αγωνιστικά ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.