Παϊσιάδης: «Ο φάκελος του Ολυμπιακού ανακαλύφθηκε τυχαία από την αθλητική δικαστή»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παΐσιάδης, και μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό και τον φάκελο που δεν απεστάλη στην αθλητικό δικαστή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το θέμα με την τιμωρία του Ολυμπιακού: «Ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία από την αθλητική δικαστή και αναρωτήθηκε γιατί δεν ήρθε ο φάκελος από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο φάκελος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, το λάθος ήταν ενός υπαλλήλου και το σφάλμα χρεώθηκε ο πρόεδρος και παραιτήθηκε, ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αποδέχθηκαν την παραίτηση. Οι άλλες ομάδες δεν το δέχθηκαν και έτσι ο Ταρνατώρος παραμένει πρόεδρος στη λίγκα».

Για το αν μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος ή μια τέτοια παράλειψη. Τώρα ίσως να έχει δίκιο ο Ολυμπιακός γιατί μπορεί να τιμωρηθεί στα πλέι οφ και ίσως ο ΠΑΟΚ ωφεληθεί γιατί θα παίξει χωρίς κόσμος ο Ολυμπιακός. Ποιος μπορεί να μας αποδείξει πως δεν ήθελαν να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι το θέμα και να τελειώσει η χρονιά χωρίς να τιμωρηθεί και χωρίς να ξέρει κανείς πως δεν τιμωρήθηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.