Παϊσιάδης: «Γι' αυτό άλλαξαν ημερομηνία το ματς με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παισιάδης.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε για τη αλλαγή ημερομηνίας στο ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παισϊάδης δήλωσε:

«Είναι κάτι για το οποίο ο ΠΑΟΚ έχει δεσμευτεί να είναι οι αγώνες την Παρασκευή στις 1915. Πλέον πήγε τη Δευτέρα. Και ο πιθανότερος λόγος, γιατί δεν υπάρχει κώλυμα, είναι ότι ο Ολυμπιακός αλλάζει διαγώνιο και έχει χρόνο για να φτάσει στην Ελλάδα και να κάνει προπονήσεις. Είναι μάννα εξ ουρανού για τον Ολυμπιακό. 

Πέραν του αγώνα, δημιουργεί θέμα σε μας γιατί το Σάββατο παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Παίζοντας Δευτέρα χάνουμε την προπόνηση της Τρίτης αφού θα έχει η ομάδα ρεπό, κάνουμε προπονήσεις Τετάρτη και Πέμπτη, την Παρασκευή ταξιδεύουμε στην Αθήνα και το Σάββατο παίζουμε τον αγώνα. Αυτό δημιουργεί περαιτέρω ανωμαλία στην ομάδα γιατί έτσι όπως είναι η νέα μορφή του Πρωταθλήματος που εφηύρε ο Ολυμπιακός θα πέσει και ο ίδιος θύμα. Στους δυο γύρους του μίνι πρωταθλήματος θα κριθούν όλα. Έχει συμβεί κι άλλες φορές. Ο ΠΑΟΚ δε ζήτησε ποτέ μια ευνοϊκή μεταχείριση σε βάρος κάποιου αντίπαλου του. Όλα αυτά τα χρόνια ζητάμε ισονομία και ευ αγωνίζεσθαι. Η ομάδα θα παίξει Δευτέρα, θα έχουμε το πάνω χέρι θα διαθέσουμε τα 850 εισιτήρια που επιτρέπονται στο PAOK Sports Arena, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη.

Πέρα της βαθμολογικής διαφοράς θα υπάρχει ψυχολογικό αβαντάζ για την ομάδα που θα κάνει νίκες στα κρίσιμα παιχνίδια. Οι δυο ομάδες που δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Προσωπικά πιστεύω, και όχι επειδή είμαι στην ομάδα, ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Και στην Ευρώπη δεν νομίζω ότι η Μπαστάρντο ήταν τόσο καλύτερη ομάδα αλλά υπήρχαν τα προβλήματα με τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.