Παϊσιάδης: «Διακαής πόθος το Κύπελλο - Θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τα παιδιά»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης, με τον αντιπρόεδρο του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τον ημιτελικό του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Λάρισα για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά ανέφερε: «Πάμε στον αγώνα για να προκριθούμε και να διατηρήσουμε την παράδοση που έχουμε. Τα παιδιά δείχνουν να έχουν μεγάλη πίστη κάτι που τους έχει περάσει ο προπονητής. Οι παίκτες θα παλέψουν για να φτάσουν στη νίκη. Θα γίνει πρώτη φορά κοντά στη Θεσσαλονίκη, αλλά καμία ομάδα δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου παρά μόνο κάποιες προσκλήσεις».

Προσθέτοντας : «Για... γούρι πάω τελευταίος στο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού. Υπάρχουν και ενδυματολογικά γούρια τα οποία διατηρώ».

Ενώ υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν αποτελεί διακαή πόθο για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του τίτλου. Εμείς ως διοίκηση απαιτούμε και θέλουμε τα πάντα. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τους δύο εναπομείναντες στόχους και οι παίκτες έχουν δώσει όρκο τιμής για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό περιμένω να δούμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.