Παϊσιάδης: «Αυτό είναι το μπάτζετ του ΠΑΟΚ - Στόχος να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος βόλεϊ. «Μέχρι πέρσι προσπαθούσαμε να κρατάμε τις ομάδες να μην φύγουν το πρωτάθλημα και φέτος σπρώχνονται στον προθάλαμο. Αρκεί η χρηματοδότηση να πάει για το καλό του αθλήματος. 

Το μπάσκετ έχει εξαντλήσει τα παιδιά με ύψη, αλλά θα πρέπει να βρει και το βόλεϊ τον τρόπο. Θα πρέπει να παράξουν οι ομάδες νέους αθλητές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι δεδομένη η θέση του ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε υπέρ της λογικής να κριθεί το πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ. Υπέρ ήταν ο Ολυμπιακός, πήγαν μαζί του και άλλες ομάδες, ακόμη και η Βέροια. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Κηφισιά ήταν κατά και δεν μπορέσαμε να πάμε ούτε καν σε δεύτερη ψηφοφορία. Από εκεί και πέρα, τέσσερις ομάδες είναι στην πρώτη ταχύτητα με πιο ακριβά ρόστερ. 

Εμείς σαν ΠΑΟΚ έχουμε μία δύσκολη αρχή, αλλά όλοι θα παίξουν με όλους. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ενσωματώνονται από αύριο και οι Έλληνες διεθνείς, ο Πετρέάς, ο Κουμεντάκης και ο Μενέλαος. Και, πλέον, η ομάδα θα μονταριστεί για το πρωτάθλημα. Θα συμμετέχουμε και σε μερικά μεγάλα τουρνουά». 

Κατέληξε λέγοντας: «Τι θα μπορούσε να είναι λιγότερο ως στόχος από το να διεκδικήσει όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα; Ο ΠΑΟΚ έχει την πιο ακριβή ομάδα, μαζί με του Παναθηναϊκού. Πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ. Ο Θανάσης Κατσαρής στο βόλεϊ είναι μόνος του και θα τον δικαιώσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.