Παϊσιάδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα ρόστερ που έχει υψηλούς στόχους»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, και μίλησε για την ενίσχυση του Δικεφάλου ενόψει του νέου πρωταθλήματος και την συμβολή του Θανάση Κατσαρή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Για μία ακόμη χρονιά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα ρόστερ που έχει υψηλούς στόχους που έχει τα τελευταία χρόνια. Οι επιλογές που αποκτήσαμε για την ομάδα ήταν οι πρώτες επιλογές, σύμφωνα με τα θέλω και του κ.Δεληκώστα. Ακόμη και στον Κοκκινάκη, ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση στη θέση του λίμπερο. 

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει οικονομικά τον παίκτη και έτσι έγινε η μεταγραφή σε εμάς. Όλη η αγορά πανευρωπαϊκά κινήθηκε σε μειωμένα μπάτζετ της τάξεως του 25%-30%».

Για την συμβολή του κ.Κατσαρή: «Αποκλειστική συμμετοχή για τις μέχρι στιγμής κινήσεις του ΠΑΟΚ, οι προκαταβολές, όλα όσα χρειάζονταν τα έκανε ο κ.Κατσαρής. Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε μια ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα αλλά και στους υπόλοιπους εγχώριους τίτλους. Ψάχνουμε έναν παίκτη δίπλα στον Κοκκινάκη που θα πάρει εμπειρίες. Το ρόστερ το υπόλοιπο έχει τελειώσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.