Παίρνει Βινάγκρε ο Ολυμπιακός, με μυθική οψιόν αγοράς!

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2020

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε. 

Οι «ερυθρόλευκοι»  αναμένεται να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ.  Ο Βινάγκρε υπέγραψε στη Γουλβς το 2017 αντί του ποσού των δύο εκατ. ευρώ από τη Μονακό και η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 9.000.000€. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ με την U17 πήρε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έχει περάσει στο παρελθόν από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, από την Κοΐμπρα και τη Μονακό. Φέτος ο Βινάγκρε έχει ήδη κάνει δύο συμμετοχές στην Premier League, ενώ έπαιξε και στο EFL Cup. Πέρυσι έκανε 33 συμμετοχές με τη Γουλβς, εκ των οποίων οι 16 ήταν στην Premier League και οι οκτώ στο Europa League (οι δύο εξ αυτών κόντρα στον Ολυμπιακό).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε δύο δυνατά χαρτιά του (Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί) και χρειάζεται δύο ικανότατους παίκτες για να τους αντικαταστήσει. Το σύστημα που έχει επιλέξει εξάλλου αυτό απαιτεί. Χολέμπας και Ραφίνια θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο. Οπότε αναμένεται και απόκτηση και παίκτη για το άλλο άκρο της άμυνας. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.