Παίρνει τις τελικές αποφάσεις

Γιώργος Στράντζαλης28 Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Αυτό βοηθάει τον Μίκαελ Ένινγκ προς την κατεύθυνση του ροτέισον που προτίθεται να κάνει στην ενδεκάδα του. Ο Γερμανός μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τον αριθμό των αλλαγών που θα γίνουν, θεωρείται δεδομένο ωστόσο και από τις πρόσφατες συζητήσεις του με τον Τόλη Τερζή ότι στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” ο κόσμος του Αρη θα δει να παρατάσσεται μία εντελώς άλλη ομάδα απ’ αυτή που συνήθισε στα τελευταία παιχνίδια. 

Κι αυτό γιατί ακολουθεί ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα απαιτητικά 90άλεπτα για την ομάδα του, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, στα οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο η φρεσκάδα που θα βγάλουν πολλά από τα βασικά γρανάζια της κιτρινόμαυρης μηχανής. 

Το πιθανότερο είναι την Κυριακή το απόγευμα να φορέσουν φανέλα βασικού ποδοσφαιριστές όπως οι Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Σόουζα, Μαντσίνι, Τόνσο και Ντουρμισάι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.