Νίκιτς: «Παίκτης βαρόμετρο ο Γκνιάνιτς, όσο μπορώ θα αγωνίζομαι»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Γκνιάνιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω περάσει από την Καρδίτσα το 2014. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα είχε κάποιες δυσκολίες και τώρα προσπαθεί να ορθοποδήσει. Με κάλεσαν να έρθω να βοηθήσω και εγώ δεν θα μπορούσα να τους αρνηθώ. Θα δώσω τα πάντα για να επιστρέψει ο σύλλογος στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σε πέντε λεπτά τους είπα το ναι. Το μόνο που φοβόμαστε είναι ο κορωνοϊός. Θέλουμε ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα γιατί μας δίνει άλλη ώθηση η παρουσία τους. Εδώ και μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΣΑ. Θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα φέτος. Έχω φτάσει 37 και όσο νιώθω καλά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Για τον φετινό Άρη:

«Για μένα ήταν πετυχημένη η φετινή χρονιά για τον Άρη. Με στεναχώρησε ο τρόπος που έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου. Είχε το σκορ πρόκρισης στα χέρια του, αλλά δυστυχώς το πλήρωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει και για δεύτερη διαδοχική σεζόν κερδίζει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Ο σύλλογος ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Γκνιάνιτς:

«Τον ξέρω καλά, τον είχα αντίπαλο όταν αγωνιζόμουν στην Κέρκυρα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και έχει φοβερό χαρακτήρα. Είναι παίκτης βαρόμετρο, δυνατός, έχει καλή τεχνική, αυτό που θέλει κάθε προπονητής. Θα είναι καλή προσθήκη για την ομάδα. Μίλησα το προηγούμενο διάστημα με τον κ. Καρυπίδη για να δω τι γίνεται με τον Άρη. Πέραν του προέδρου, κρατάω και άλλες επαφές και μαθαίνω συνεχώς πράγματα για τον σύλλογο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.