ΠΑΟΚ: Παίκτης των Γκόου Αχεντ Ιγκλις ο Αβεντισιάν από την 1η Ιανουαρίου

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Ποδοσφαιριστής της Ολλανδικής ομάδας Γκόου Αχέντ Ίγκλις αναμένεται να είναι από την 1η Ιανουαρίου ο Αβέντις Αβεντισιάν σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα από την Ολλανδία με τον 19χρονο αριστεροπόδαρο μπακ να έχει συμφωνήσει πλήρως, ενώ και ο ΠΑΟΚ συναινεί θετικά με ποσοστό μεταπώλησης 25%. Έτσι επιβεβαιώνεται πλήρως το προ ημερών ρεπορτάζ του metrosport.gr.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ολλανδικό μέσο ενημέρωσης (DS): «Ο Αβέντις Αβεντισιάν προέρχεται απο τον ΠΑΟΚ ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, κατάγεται από την Αρμενία και έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αβεντισιάν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόου Αχέντ Ινκγλις, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει από την διοίκηση της ομάδας, για πόσο χρονικό διάστημα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ΠΑΟΚ και η Ολλανδική ομάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε εντατικές διαπραγματεύσεις.

Ο Αβεντισιάν δοκιμάστηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες στους Γκόου Αχεντ Ινγκλις με επιτυχία. Στην ιδια ομάδα υπέγραψε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας ο 32χρονος Μαρτίνα, που είναι διεθνής από το Κουρακάο. Για τον Αβεντισιάν και την μετακίνησή του, από τον ΠΑΟΚ, δόθηκε η έγκριση από τον προπονητή των Γκόου Αχεντ Ινγκλις. Ο Αβεντισιάν θα καλύψει την αριστερή πλευρά, της νέας του ομάδας, πιθανότατα όχι ως βασικός, αλλά ως αλλαγή.

Ο Αβεντισιάν θα γίνει ο δεύτερος παίκτης από την Ελλάδα που ενσωματώνεται στους Γκοου Αχεντ Ινγκλις, μετά τον 20χρονο Γιάννη Μπότο που δόθηκε δανεικός από την ΑΕΚ. Αυτή την χρονική περίοδο ο Μπότος αναρρώνει από ένα τραυματισμό”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.