Παίκτης της Γιουνάιτεντ δημοπρατεί μετάλλια για να πάρει σύνταξη

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Σε δημοπρασία έθεσε πολλά αναμνηστικά αντικείμενα ο Νόρμαν Γουάιτσαϊντ για να μπορέσει να βγει στη σύνταξη. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Άγγλο άσο αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μόλις στα 26 του χρόνια λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Πλέον, διανύει το 55ο έτος της ηλικίας του και χρειάζεται να συγκεντρώσει το ποσό των 140.000 λιρών για να βγει στη σύνταξη. 

Επειδή, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον για εκείνον, αποφάσισε να πουλήσει κάποια από τα μετάλλια που κέρδισε στην καριέρα του για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα. Ήδη, το μετάλλιο του τελικού του FA Cup αποτιμάται 15.000 λίρες, ενώ υπάρχουν κι άλλα αντικείμενα αξίας, όπως φανέλες, παπούτσια κλπ, που αναμένεται να δημοπρατηθούν.

Ο Νόρμαν Γουάιτσαϊντ υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του '80, μετρώντας 206 συμμετοχές με τους «Κόκκινους Διαβόλους» από το 1982 έως το 1989. Παράλληλα, σημείωσε και 47 γκολ, ενώ το 1982 έσπασε το ρεκόρ του Πελέ και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο στον αγώνα της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ισπανία, σε ηλικία 17 ετών και 41 ημερών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.