Παίκτης της Φλαμένγκο εμπλέκεται σε στημένα

Metrosport Team19 Μαΐου 2023

Την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων στη Βραζιλία ομολόγησε ο Κέβιν Λομονάκο. Ο παίκτης έκανε ομολόγησε στις αρχές ότι συμμετείχε στο κύκλωμα αλλά έκανε συμφωνία μαζί τους και παρέμεινε εκτός φυλακής. 

Σύμφωνα με τις έρευνες ο ποδοσφαιριστής πήρε 5.600 ευρώ για να δεχθεί κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Μπραγκαντίνο με την Αμέρικα MG το Νοέμβριο του 2022. Ωστόσο, έπρεπε να λάβει 7.500 ευρώ αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ από τη συμμορία. 

Τον Λομονάκο φαίνεται πως τον ενέπλεξε ο Λουίς Φελίπε ντε Κάστρο, ο οποίος έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Πέναλτι» του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως της Πολιτείας της Γκοϊάς καθώς στις 23 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους προσπάθησε να πείσει τον αμυντικό να κάνει πέναλτι στον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος Paulista και του έταξε το ποσό των 38.000 ευρώ. 

«Αύριο έχουμε έναν παίκτη από τη Φλαμένγκο. Πρέπει λοιπόν να κάνεις έτσι ώστε να κερδίζουν όλοι», έγραψε στο μήνυμα του ο Λουίς Φελίπε και συνέχισε: «Αν το κάνεις, αδερφέ, σίγουρα θα σου πληρώσουμε την αξία του πέναλτι και επίσης όσα σου χρωστάω». Στη συζήτησε εμπλέκεται και το όνομα της Φλαμένγκο, η οποία μέχρι στιγμής δεν αναφέρεται στην έρευνα. 

Μάλιστα, το νομικό τμήμα του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. «Η Φλαμένγκο δεν γνωρίζει το παραμικρό, αλλά έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές της. Η Φλαμένγκο πραγματοποιεί πάντα εκπαιδευτικές ενέργειες και συνεργάζεται έτσι ώστε να μην συμβούν ποτέ καταστάσεις όπως αυτές που αναφέρονται στην έρευνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.