«Παίκτη με ρυθμό αντί του Βέλεθ»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος22 Ιουνίου 2020

Την άποψή του για τον ημιτελικό του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και τον αντί-Βέλεθ που ψάχνει ο Ένινγκ, εξέφρασε ο Σπύρος Γόγολος.


Μιλώντας στο Metropolis 95.5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο 41χρονος βετεράνος αμυντικός αρχικά κλήθηκε να συγκρίνει τα γκολ των Τζόλη και Μαρτίνες:


«Και τα δύο ήταν πολύ ωραία γκολ. Το καθένα είχε τη δυσκολία του. Χρειαζόταν καλή τεχνική και οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν ένα τέλειο τελείωμα. Έμοιαζαν τα γκολ, ήταν και τα δύο με σέντρα και εκτέλεση σε πρώτο χρόνο. Υποδειγματικές εκτελέσεις και οι δύο. Μόνο με τη μια επαφή μπορούσε να εκτελέσει ο φορ. Η εκτέλεση ήταν ιδανική για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Συνολικά και σαν ομαδικά γκολ ήταν πανέμορφα».


«Ήταν ο κουμανταδόρος»

Για τον τραυματισμό του Βέλεθ και τις σκέψεις για τον αντικαταστάτη του, σχολίασε:


«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο τραυματισμός του Βέλεθ ήρθε πριν το μεγάλο ματς της Τετάρτης, με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάθε προπονητής κοιτά να βρει λύσεις. Ο Βέλεθ είναι ο κουμανταδόρος στην άμυνα του Άρη. Έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει αλλού. Θα πάει σε μια λύση ποδοσφαιριστή με καλό αγωνιστικό ρυθμό πιστεύω ο Ένινγκ. Θα έχει μεγάλη ένταση το παιχνίδι. Ο Ροζ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στα δεξιά. Είχε «δέσει» καλά, είχαν καλή χημεία. Είναι ένα ματς όμως. Όποιος και να παίξει θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία και προσωπική».


«Μπορεί σκορ νίκης-πρόκρισης»

Όσο για το ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια η «καρδιά μιλάει» περισσότερο από την τακτική, δήλωσε:

«Είναι ένα ματς. Σαν τελικός. Μειονέκτημα για τον Άρη είναι πως αλλιώς θα ήταν τα πράγματα μ’ ένα γεμάτο Κλ. Βικελίδης. Με κόσμο στην έδρα του ο Άρης παίρνει μεγάλη βοήθεια. Δεν μας αρέσει γενικά να βλέπουμε άδεια τα γήπεδα. Ο Άρης έχει δυνατότητες να πετύχει σκορ νίκης-πρόκρισης και να περάσει στον τελικό, όπως έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.