Παίκτες ΠΑΟΚ: «Εμείς θα κερδίσουμε»

Γιώργος Καστάνης18 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30 ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) προκειμένου να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για να πετύχει τους αυτονόητους στόχους του. Η νίκη, αποτελεί μονόδρομο.

Στα αποδυτήρια, όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες εξέφρασαν την πεποίθησή τους, πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοσή τους, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες, καθώς πρόθεση των παικτών είναι να περιορίσουν τα λάθη που μπορεί να κοστίσουν και παράλληλα να αξιοποιήσουν τα λάθη που θα κάνει ο Ολυμπιακός, για να φθάσουν στην νίκη.

Ο Γκαρσία θα μιλήσει σήμερα στους παίκτες στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν από χθες τα μέλη της αποστολής και πρόθεσή του, είναι να αναλύσει και σε τακτικό επίπεδο, τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να έρθει το «τρίποντο». Το κίνητρο είναι μεγάλο, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει στον απόλυτο βαθμό την έδρα του, έως το τέλος των πλέι οφ και η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα το βράδυ. 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί κάλλιστα να τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, για να εξασφαλίσει από τα πλέι οφ, την ευρωπαϊκή του έξοδο, ενώ στον δευτερο τη τάξει θεσμό, έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, που μπορεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη, αρκεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.