Παιχνίδι με τους σκόρερ και εμπιστοσύνη σε Κέιν, Ινσίνιε - οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης09 Ιουλίου 2021

 Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και η αγωνία αυξάνεται. Ποιος θα νικήσει; Ποιος θα κάνει τη διαφορά; Θα ανέξει στην πίεση η Αγγλία; Ερωτήματα που περιμένουν τις απαντήσεις τους την Κυριακή...

 Το ερώτημα της στήλης αφορά τους πιθανούς σκόρερ του τελικού και οι απαντήσεις μπορεί να στηρίζονται στη λογική ή την έμπνευση.

 Πάμε με τη λογική. Χάρι Κέιν για anytime σκόρερ στο 2.75 καθώς έχει ήδη πετύχει 4 γκολ στα νοκ άουτ παιχνίδια και είναι ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι της Αγγλίας. Χάρι Κέιν και για τελευταίος σκόρερ καθώς κάτι αντίστοιχο έκανε κόντρα σε Γερμανία και Δανία.

 Ιταλία-Αγγλία: Βρες το σκορ και τον πρώτο σκόρερ το τελικού και κέρδισε έως 20.000 εντελώς δωρεάν*

 Δεύτερη επιλογή από Αγγλία είναι ο Στέρλινγκ στο 4.20. Το γιατί είναι προφανές για όσους παρακολούθησαν όλους τους αγώνες των «τριών λιονταριών». Είναι μακράν του δεύτερου ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους και ο μόνος που με ατομική ενέργεια μπορεί να χαλάσει την ισορροπία της ιταλικής άμυνας.

 Τρίτη επιλογή είναι ο Μαγκουάιρ στο 13.00. Σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα σε έναν τελικό οι στημένες φάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξή του. Η Αγγλία έχει εξαιρετικές εκτελέσεις κυρίως με τον Σο και ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάντα ο πιο επικίνδυνος παίκτης στον αέρα. 

 Από πλευράς Ιταλίας εν αρχή είναι ο Ινσίνιε στο 5.00. Ο επιθετικός της Νάπολι έχει εξαιρετικά τελειώματα, παίρνει πρωτοβουλίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα ανεβάσματα του Γουόκερ που αγωνίζεται στην πλευρά του.

 Stoiximan.Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου!

 Για τους ίδιους ακριβώς λόγους υπάρχει η επιλογή του Κιέζα στο 6.00. Το απέδειξε άλλωστε στα μεγάλα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Βέλγιο και Ισπανία.

 Ο Κιελίνι μπορεί να μην έχει την ικανότητα του Μαγκουάιρ στον αέρα αλλά μπορεί και αυτός να εκμεταλλευτεί τις εκτελέσεις των στημένων της Ιταλίας. Απόδοση 21.00.

 Χωρίς πάντως να ξεχνάμε και τον Ζορζίνιο κυρίως γιατί εκτελεί τα πέναλτι της Ιταλίας.

 21+ 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.