Κυλώνης: Παιχνίδι με τα γκολ σε EURO και Copa America

Θανάσης Κυλώνης13 Ιουνίου 2021

Όλος ο πλανήτης σοκαρίστηκε χθες με την κατάρρευση του Ερικσεν,, ευτυχώς ο φυσικός ηγέτης των Δανών διέφυγε τον κίνδυνο και τα νέα από την Κοπεγχάγη είναι ενθαρρυντικά. Όπως ήταν απόλυτα λογικό το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά η ζωή και το EURO συνεχίζεται…

Μεσημέρι Κυριακής, την ώρα που θα είμαστε στο στούντιο του Metropolis 95,5 (14:00-17:00), θα δούμε Αγγλία-Κροατία στο «Γουέμπλεϊ». Οι Άγγλοι δίνονται από τους μπουκ Νο2 φαβορί για τον τίτλο και θέλουν να μπουν με το δεξί μπροστά στο κοινό τους, αλλά το 1.55 στον άσο τους κολακεύει πολύ. Δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα EURO, οι Κροάτες σχεδόν πάντα και μπορεί να έχουν πέσει επίπεδο μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας όπου έφτασαν στον τελικό, αλλά παραμένουν μια εξαιρετική ομάδα. Υπερβολικό το 2.20 στο g/g, το κρατάω και φεύγω.

Γκολ βλέπω και στο Άμστερνταμ, στο Ολλανδία-Ουκρανία. Οι «οράνιε» παίζουν πάντα επιθετικά, αλλά η άμυνά τους χωρίς Φαν Ντάικ μπάζει πολύ και οι Ουκρανοί του Σεφτσένκο έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν. G/G και over πληρώνουν 2.00+, παίζονται και συνδυαστικά.

Καλοπληρωμένο over έχουμε και στο Κόπα Αμέρικα, που ξεκινά τα μεσάνυχτα στη Βραζιλία. Το 2.20 στο Κολομβία-Ισημερινός είναι υπερβολικό, βλέποντας το μεγάλο σερί σε over που έχουν και οι δύο ομάδες. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, το Νοέμβρη στο Κίτο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Εκουαδόρ είχε κερδίσει… 6-1!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ G/G

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ G/G

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.