Παγκόσμιος Αντρίγια κόντρα σε Βινίσιους

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η πιο μεγάλη στιγμή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην παρουσία του στην εθνική Σερβίας έφτασε. Απόψε στις 21:00, ο βραχύσωμος εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο χορτάρι του επιβλητικού σταδίου «Λουσαίλ» του Κατάρ για το ματς της πρεμιέρας του εβδόμου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Βραζιλία. 

Ο 26χρονος άσος μετρά ως τώρα 29 συμμετοχές (και ένα γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ωστόσο, η τριακοστή θα είναι η πιο σπουδαία, καθώς συνιστά την έναρξη ενός ονείρου, της συμμετοχής σε Μουντιάλ. Ο ίδιος, μάλιστα, σε δηλώσεις του λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων έκανε λόγο για τρελό όνειρο κατάκτησης του τροπαίου.

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται από τους Σέρβους δημοσιογράφους, αλλά και η διαχείριση που έκανε στα τελευταία ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Ντράγκαν Στόικοβιτς, θέλουν τον Αντρίγια βασικό απόψε. Στο 3-4-1-2 που θα παρατάξει, ο Ζίβκοβιτς θα καλύψει όλη την δεξιά πλευρά, ρόλο που έχει εδώ και αρκετά παιχνίδια στην εθνική ομάδα. Δεν αποκλείεται κατά διαστήματα να πάει και στα αριστερά, καθώς σε αυτή την θέση η Σερβία αντιμετωπίζει πρόβλημα, αφού ο Κόστιτς της Γιουβέντους δεν είναι έτοιμος.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο άσος του ΠΑΟΚ θα δώσει ένα παιχνίδι κόντρα σε ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, κόντρα στον Νεϊμάρ τον Ζεσούς και την παρέα της φημισμένης «σελεσάο». Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, στην πλευρά του να κινείται ο Βινίσους της Ρεάλ Μαδρίτης. Αντρίγια Vs Βινίσιους σούπερ πρόκληση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ και φυσικά διαφήμιση για τον σύλλογο.

Τα οφέλη του ΠΑΟΚ

Προφανώς η πορεία του Αντρίγια μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του «Ζίλε» στο Μουντιάλ θα ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία του που στα χρόνια του στον Δικέφαλο κυμαίνεται με μικρές αυξομειώσεις στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Και μπορεί να ανέβει κι άλλο. Ο ίδιος θα πάρει αυτοπεποίθηση (ήδη με την γκολάρα κόντρα στον Βόλο είχε αρχίσει να φαίνεται η ευεργετική επίδραση του, επερχόμενου τότε, Μουντιάλ) και φυσικά θα αναγκάσει πολλούς συλλόγους να στρέψουν τα βλέμματά τους στον ΠΑΟΚ. Και φυσικά θα μεταφέρει τις εμπειρίες του και σε πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ που καθημερινά έχει στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.