Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Τέταρτη και με πανελλήνιο ρεκόρ η Ντρισμπιώτη

Παναγιώτα Χαλκιά22 Ιουλίου 2022

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στον αγώνα βάδην 35χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, βρισκόταν κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις καθ'ολη τη διάρκεια της αναμέτρησης και για λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. 

Τερμάτισε με  2.41.58 και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 35χμλ. βάδην.Η αθλήτρια πέτυχε την καλύτερη εμφάνιση Ελληνίδας στην ιστορία της διοργάνωσης

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου. Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Στο τελευταίο πεντάρι ανέβασα ρυθμό για να βρω τις θέσεις που ήθελα. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω τέτοια κούρσα, αλλά όχι τόσο γρήγορη. Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου, μία από τις αγαπημένες κούρσες μου».

Να θυμίσουμε ότι μέχρι και σήμερα την καλύτερη εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στα 20χλμ. βάδην, είχε η Αθήνα Παπαγιάννη, που ήταν έκτη το 2005 στο Ελσίνκι, ενώ στο Παρίσι το 2003 η Αθανασία Τσουμελέκα ήταν στην έβδομη θέση.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Γκαρσία Λεόν κάνοντας το νταμπλ καθώς είχε κερδίσει και στα 20χλμ. 

27η η Κουρκουτσάκη


Η Έφη Κουρκουτσάκη @efi_kourkoutsaki τερμάτισε στην 27η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ σε χρόνο 3:02:27, σε μια πολύ ωραία κούρσα στον τελικό των 35 χλμ. βάδην γυναικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου.

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της στον αγώνα η Χριστίνα Παπαδοπούλου @chrpapadopoulou ! Πολλά συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριές μας και στον προπονητή τους Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.