Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πρόκριση για Τεντόγλου και Στεφανίδη

Παναγιώτα Χαλκιά16 Ιουλίου 2022

Το εισιτήριο για τον τελικό του άλματος και του επί κοντώ εξασφάλισαν αντίστοιχα ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Όρεγκον των ΗΠΑ. 

Την πρόκριση του στον τελικό του άλματος εξασφάλισε ο Μίλτος Τεντόγλου. Το πρώτο άλμα στάθηκε αρκετό για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη καθώς πέταξε στα 8.03μ και πήρε το εισιτήριο και ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη θέση του στο βάθρο. Οι επόμενες δύο προσπάθειες του ήταν άκυρες. O τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 4.20 τα ξημερώματα.

Τη θέση της τον τελικό του επί κοντώ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/07) εξασφάλισε η Κατερίνα Στεφανίδη αφού ξεπέρασε με ευκολία τα 4.50 στην πρώτη της προσπάθεια και ετοιμάζεται να διεκδικήσει μετάλλιο για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση. O τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 3.25 τα ξημερώματα.

Η Ελένη Πόλακ και η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν κατάφεραν να περάσουν τα 4.50 και ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στο προκριματικό του επί κοντώ με 4.35. 

Στον τελικό της σφαίρας δεν κατάφεραν να περάσουν οι Νίκος Σκαρβέλης και Αναστάσιος Λατιφλλάρι. Ο πρώτος είχε μεγαλύτερη βολή τα 19.55 ενώ ο δεύτερος έριξε 18.98.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.