Παγκόσμιο Κύπελλο: Αρχίζουν τα νοκ-άουτ των 16 με Ολλανδία και Αργεντινή

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Με την Ολλανδία και την Αργεντινή να αντιμετωπίζουν τις ΗΠΑ και την Αυστραλία αντίστοιχα, ξεκινάει το πρόγραμμα των νοκ - άουτ αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, με τους Ολλανδούς να υποδέχονται ως τυπικά γηπεδούχοι στο «Khalifa International Stadium» τους Αμερικάνους ενώ η Αυστραλοί θέλουν να βάλουν δύσκολα στον Μέσι.

Στο πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 17:00 (μετάδοση από το Metropolis 95.5 και τον ANT1), η Ολλανδία με τον Ντεπάϊ στην ενδεκάδα μαζί με τον Χακπο που αποτελεί τον παίκτη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση από τους ομίλους θέλει να βελτιωθεί από τις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις των ομίλων απέναντι σε έναν αντίπαλο με νεανικό σύνολο.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ολλανδία (3-4-1-2): Νόπερτ – Τίμπερ, Βαν Ντάικ, Μπλιντ – Ντούμφρις, Ντε Γιονγκ, Μπέργκχαους, Ακέ – Κλάασεν (Χάκπο) – Χάκπο (Μπεργκβάιν), Ντεπάι

ΗΠΑ (4-3-3): Τέρνερ – Ντεστ, Κάρτερ-Βίκερς, Ριμ, Ρόμπινσον – ΜακΚένι, Άνταμς, Μούσα – Γουεά, Σάρτζεντ, Πούλισικ (Άαρονσον)

Αργεντινή - Αυστραλία

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, όπου η Αργεντινή του Λέο Μέσι θα αντιμετωπίζει τα καγκουρό της Αυστραλίας, τα οποία έχουν ως στόχο μία ακόμα έκπληξη στον θεσμό , με την παράδοση ωστόσο να μην είναι υπέρ τους. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά 7 φορές στο παρελθόν με την Αργεντινή να έχει κερδίσει σε 5 παιχνίδια, ένα ολοκληρώθηκε ισόπαλο ενώ σε ένα νικήτρια ήταν η Αυστραλία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αργεντινή (4-3-3): Εμιλιάνο Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο (Λισάνδρο Μαρτίνες), Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πάουλ, Ένσο Φερνάντες, Αλέξις Μακάλιστερ, Άνχελ Κορέα , Χουλιάν Άλβαρες, Μέσι

Αυστραλία (4-1-4-1): Ράιαν – Κάρατσιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς – Μόι – Γκούντγουιν, ΜακΓκρι, Ίρβαϊν, Λέκι – Ντιουκ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.