Παγκόσμιο Κύπελλο: Με αέρα φαβορί η Πορτογαλία, τα βλέματα στο Αγγλία-Γαλλία

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από δύο αναμετρήσεις που κρίθηκαν στα πέναλτι, Κροατία και Αργεντινή προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σήμερα (10/11) το Μαρόκο έχει απέναντι του την Πορτογαλία ενώ η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στις δύο αναμετρήσεις της ημέρας.

Στο «Al Thumama Stadium» στις 17:00, το Μαρόκο θα γίνει το πρώτο Έθνος από την Αφρική που θα αγωνιστεί σε προημιτελικά Μουντιάλ και η τέταρτη αφρικανική ομάδα που προχώρησε ως τους «8» μετά το Καμερούν (1990), τη Σενεγάλη (2002) και την Γκάνα (2010) έχοντας απέναντι του την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και... ενδεχομένως του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μαρόκο: Μπόνο – Χακίμι, Αγκέρντ (Ελ Γιαμίκ), Σαΐς, Μαζράουι – Ουνάχι, Άμραμπατ, Αμαλά – Ζίγιες, Εν-Νεσιρί, Μπουφάλ

Πορτογαλία :Ντιόγκο Κόστα – Νταλότ (Κανσέλο), Πέπε, Ντίας (Σίλβα), Γκερέϊρο – Καρβάλιο, Οτάβιο, Μπ. Σίλβα – Ζοάο Φέλιξ, Ράμος (Κριστιάνο Ρονάλντο), Μπ. Φερνάντες

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Αλ Κορ, η Αγγλία με το νεανικό σύνολο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει 31 αναμετρήσεις, η Αγγλία έχει 17 νίκες, έναντι 9 της Γαλλίας, ενώ 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αγγλία: Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Μπέλινγχαμ, Ράις, Χέντερσον – Σάκα, Κέιν, Φόντεν

Γαλλία: Γιορίς – Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ – Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Ζιρού, Μ’Μπαπέ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.