Παγκόσμιο Κύπελλο: Το Μαρόκο έστειλε στο... καναβάτσο το Βέλγιο με τεράστια νίκη

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετά μονότονο ρυθμό και ελάχιστες στιγμές άξιες αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα εξελίχθηκαν με απίθανο τρόπο στο δεύτερο με το Μαρόκο να παίρνει μια ιστορική και τεράστια νίκη κόντρα στο Βέλγιο με 0-2.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα 45 λεπτά η μοναδική καλή στιγμή άνηκε στο Μαρόκο το οποίο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με απευθείας φάουλ του Ζίγιες ωστόσο αυτό ακυρώθηκε γιατί ο Σαίς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και έκανε κίνηση προς την μπάλα.


Η απάντηση του Βελγίου ήρθε στο 52' όταν ο Εντέν Αζάρ με ατομική προσπάθεια θέλησε να ισοφαρίσει ωστόσο το σουτ του μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Ενώ είχε και μια ακόμη στιγμή με τον Μέρτενς στο 65 να αστοχεί.

Το Μαρόκο που είχε σπαταλήσει μια καλή στιγμή με σουτ του Μπουφάλ στο 57' βρήκε όχι ένα αλλά δύο γκολ το πρώτο με απίθανο απευθείας φάουλ του Σαμπίρι στο 73΄και σφράγισε την νίκη του με τον Αμπουκλάλ στο 90'+2'.


Έτσι το παιχνίδι που ξεκινά σε λίγη ώρα (18:00) μεταξύ Κροατία και Καναδά αλλά και οι δύο αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, αυτή του Μαρόκου με τον Καναδά και του Βελγίου με την Κροατία αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.