Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Ρονάλντο στους χειρότερους της φάσης των ομίλων

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πολλοί πίστευαν πως θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ρονάλντο και την ποδοσφαιρική του επάνοδο, μετά το δύσκολο διάστημα που μεσολάβησε και τη ρήξη που είχε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, όχι μόνο δεν κατάφερε κάτι τέτοιο, αλλά μπήκε και πάλι ανάμεσα στους... χειρότερους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος επιθετικός αναδείχθηκε στη χειρότερη ομάδα για την φάση των ομίλων, σύμφωνα με την χειρότερη εντεκάδα που κοινοποίησε το Sofascore.

Ο Ρονάλντο, όντας πλέον 37 ετών, ξεκίνησε βασικός σε κάθε αγώνα για την Πορτογαλία στην επιτυχημένη για την εθνική του φάση των ομίλων, ωστόσο δεν αποτέλεσε τον κυρίαρχο μέσα στο γήπεδο- όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν-  σκοράροντας μόνο μία φορά και αυτό από την λευκή βούλα του πέναλτι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το Sofascore, ανακοινώνοντας τη χειρότερη ενδεκάδα στην αρχική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να συμπεριλάβει και τον Ρονάλντο σε αυτήν με μέσο όρο βαθμολογίας 6,37 στους τρεις αγώνες του. Βέβαια αξίζει να αναφερθεί πως η διευκρίνιση του ίδιου του Sofascore είναι ότι μόνο οι παίκτες που είχαν παίξει 60 τοις εκατό των λεπτών στη φάση των ομίλων μπήκαν σε αυτή τη λίστα.


Ωστόσο, τα χτυπήματα για τον Ρονάλντο δεν σταμάτησαν εκεί. Μια παρεμφερή άποψη ήρθε να προστεθεί από τον Όλιβερ Χολτ της Sportsmail, ο οποίος μιλώντας στο World Cup  Confidential εξέφρασε την άποψη ότι η Πορτογαλία μπορεί να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αλλά μόνο εάν κάνει στην «άκρη» τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στην δύση της καριέρας του και περνάει μια δύσκολη ποδοσφαιρική φάση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.