Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πικρή» νίκη για Μεξικό κόντρα στην Σ. Αραβία με 2-1 και αποκλεισμός

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Με ένα... ανατρεπτικό φινάλε ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στο Λουσαίλ που αναμετρήθηκαν Σαουδική Αραβία και Μεξικό. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι καθ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησαν με 1-2, νίκη ωστόσο που ήρθε χωρίς... αντίκρυσμα αφού οι Πολωνοί παρά την ήττα τους από την Αργεντινή πανηγύρισαν την πρόκριση.

Το Μεξικό μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση πίεσε του Άραβες έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Πινέδα όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά. Ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Τάτα Μαρτινό άνοιξε το σκορ στο 48' με τον Μάρτιν να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Αλ Οβάις.


Οι Μεξικανοί που είχαν την ψυχολογία δεν άργησαν να βρουν και δεύτερο γκολ με τον Τσάβες να «κεραυνοβολεί» την εστία της Σαουδικής Αραβίας πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ και παράλληλα το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην διοργάνωση.

Οι Μεξικανοί μετά τα δύο τέρματα άσκησαν μεγάλη πίεση είχαν καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ ώστε να είναι αυτοί που θα περάσουν στην νοκ-αουτ φάση και το κατάφεραν ωστόσο αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ του Λοσάνο, με την Σ. Αραβία μάλιστα να μειώνει στο 90'+5' με τον Αλ Ντοσαρί για το τελικό 1-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.