Παγκόσμιο Κύπελλο: O Σέζνι «έταξε» 100 ευρώ στον Μέσι για το πέναλτι

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο το έχουν «ρίξει» στο στοίχημα ενόψει Μουντιάλ. Το ίδιο...περίπου είπαν να κάνουν οι Βόιτσεχ Σέζνι με τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή του VAR check για το πέναλτι της Αργεντινής. Μάλιστα, ο πρώτος «έταξε» 100 ευρώ στον Αργεντίνο, τα οποία όμως όπως δήλωσε δεν έχει σκοπό τελικά να του δώσει. 

Ο Βόιτσεχ Σέζνι έχει γίνει «μαέστρος» στις αποκρούσεις πέναλτι, έχοντας μέχρι στιγμή δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αυτή στην οποία είχε απέναντί του τον Λιονέλ Μέσι  έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά και ξεχωριστό παρασκήνιο, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κίπερ της Γιουβέντους, οι δυο τους στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι! Ο ρέφερι Μάκελι πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ μετά από ειδοποίηση του VAR και σε αυτό το διάστημα ο Πολωνός κίπερ είπε στον Μέσι πως ποντάρει 100 ευρώ στο ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι. Στοίχημα που το έχασε, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να πληρώσει τον Αργεντινό καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.