Παγκόσμιο Κύπελλο: Μπαίνουν στην εξίσωση Βραζιλία και... εκπλήξεις

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2022

Η ώρα της Βραζιλίας των αρκετών απουσιών έφτασε για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στις 21:00 αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, ενώ νωρίτερα η Ιαπωνία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κροατία του Μόντριτς σε ένα δυνατό παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Στο γήπεδο «Al Janoub Stadium» η Ιαπωνία θέλει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και μετά τη Γερμανία και την Ισπανία θέλει να επικρατήσει και της Κροατίας και να βρεθεί στην επόμενη φάση με τον προπονητή της ομάδας να μην έχει στη διάθεση του τον Ιτακούρα, σε αντίθεση με την Κροατία που θα είναι πλήρης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιαπωνία: Γκόντα, Τομιγιάσου, Τανιγκούτσι, Γιοσίντα, Ίτο, Μορίτα, Τανάκα, Ναγκατόμο, Ντόαν, Μαεντά, Καμάντα.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κράμαριτς, Λιβάγια, Πέρισιτς.

Η αναμέτρηση στο «Stadium 974» της Ντόχα αποτελεί πρόκληση για ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία, η οποία δεν θα έχει στη διάθεση της τον Γκάμπριελ Ζέσους, όπως και τους Άλεξ Τέλες και Άλεξ Σάντρο, ενώ αμφίβολο είναι το πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Νεϊμάρ. Οι κορεάτες με τους Χουάνγκ-Ιν-μπεόμ και Χουάνγκ Ούι-τζο του Ολυμπιακού να βρίσκονται ενδεχομένως στη βασική σύνθεση της ομάδας θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βραζιλία: Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο, Πακετά, Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Ραφίνια, Ριτσάρλισον, Βινίσιους.

Νότια Κορέα: Σέουνγκ-γκιού, Μουν-κβαν, Μιν-τζαε, Γιούνγκ-κβον, Γιν-σου, Χουάνγκ-Ιν-μπεόμ, Βου-γιάνγκ, Χε-τσαν, Κανγκ-ιν, Χέουνγκ-μιν, Γκουέ-σουνγκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.