Παγκόσμιο Κύπελλο: ΜΑΤΣΑΡΑ με δύο ανατροπές και νικητές τους Ελβετούς που πήραν την πρόκριση

Πέτρος Χαριζακλής02 Δεκεμβρίου 2022

Σε ένα «τρελό» παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε δύο ανατροπές, η Ελβετία πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Σερβίας και παράλληλα το εισιτήριο για τους «16» όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Η Σερβία μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο για να σκοράρει μιας και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προκριθεί. Ωστόσο αυτή που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν η Ελβετία.

Στο 11ο λεπτό ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.


Εννέα λεπτά αργότερα, ο Σακίρι σε μια αντεπίθεση των Ελβετών με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στη συνέχεια, οι Σέρβοι ανέβασαν την απόδοσή τους και μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Αρχικά στο 26' ο Μίτροβιτς με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Τάντιτς, ήρθε το 1-1.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Μίτροβιτς έδωσε ωραία κάθετη μπαλιά στον Βλάχοβιτς, με τον στράικερ της Γιουβέντους με αριστερό συρτό πλασέ να πετυχαίνει το 2-1.

Σε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, η Ελβετία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη μετά την ανατροπή των Σέρβων.

Ετσι στο 44ο λεπτό, ο Εμπολό με πλασέ από κοντινή απόσταση έπειτα από σέντρα του Βίντμερ ισοφάρισε 2-2 για την Ελβετία και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Δεύτερη ανατροπή είχαμε στο Σερβία-Ελβετία, με τους Ελβετούς να γυρίζουν το ματς στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Στο 48' ο Σακίρι έβγαλε γλυκιά μπαλιά, ο Βάργκας με το τακουνάκι σέρβιρε στον Φρόιλερ και με δυνατό αριστερό σουτ γύρισε τούμπα το παιχνίδι.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι Ελβετοί ήλεγχαν το παιχνίδι, οι Σέρβοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.