Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ: Η πλουσιότερη διοργάνωση ποδοσφαίρου στην ιστορία!

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2021

Ο πρέσβης του Κατάρ, μίλησε για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και ανέφερε ότι η χώρα του έχει δαπανήσει πάνω από 170.000.000 ευρώ.

Η ημερομηνία έναρξης του Μουντιάλ του Κατάρ, είναι στις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις και οκτώ γήπεδα.

Ο πρέσβης του Κατάρ, σεΐχης Αχμέντ μπιν Νασέρ μπιν Τζασίμ αλ Τανί, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας, TASS, επιβεβαιώνοντας ότι η χώρα του έχει δαπανήσει περίπου 170.000.000 για την προετοιμασία του Παγκόσμιο Κυπέλλου. Πρόκειται, για την πλουσιότερη διοργάνωση ποδοσφαίρου όλων των εποχών!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτήν τη στιγμή, η χώρα μας δαπάνησε περίπου 170.000.000.000 ευρώ για τη διοργάνωση του τουρνουά. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να διοργανώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για το οποίο θα μείνει ενθουσιασμένη όλη η υφήλιος. Θέλουμε το Κατάρ πάντα να είναι ένα προηγμένο κράτος, μία ατμομηχανή που θα λειτουργεί ως πρότυπο σε κάθε επίπεδο. Έχουμε μία εκτενή σχέση με τη Ρωσία προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, παρακολουθήσαμε πώς οργάνωσε η Ρωσία το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ήταν υπέροχο και εξαιρετικό, οπότε ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες με τη Ρωσία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.