Παγκόσμιο Κύπελλο: Καταγγελίες για Ινδούς μισθοφόρους οπαδούς στο Κατάρ!

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Μία ανάσα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, οι διοργανωτές του θεσμού, εκτός από το άγχος και την αγωνία, πρέπει να διαχειριστούν και τις «κακές γλώσσες» και αυτό γιατί τους κατηγορούν ότι πληρώνουν ανθρώπους για να παριστάνους τους οπαδούς!

Τη διαπίστωση έκαναν «έμπειροι» χρήστες του TikTok, οι οποίοι παρατήρησαν πως χιλιάδες από τους οπαδούς Βραζιλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, που φαίνεται να πανηγυρίζουν σε πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τον λογαριασμό με το όνομα «Qatar Living», είναι οπαδοί fake και άρα... «πληρωμένοι».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρκετοί από αυτούς είναι οι ίδιοι ανθρωποι με τους εργάτες που χρειάστηκαν για να στηθούν οι υποδομές για τη διοργάνωση. Γενικότερα, υπήρχαν εδώ και καιρό ισχυρισμοί ότι το Κατάρ πλήρωσε ντόπιους για να εμφανιστούν ως «fake οπαδοί» διαφόρων ομάδων.



@qatarliving

Raise your flag! Fans are waving their flags at the FIFA Fan Festival™️. Comment the flag you’re supporting.

♬ Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix - K'NAAN
@qatarliving Brazilian fans in their team national colors gathered up in Lusail metro station today 🤩🇧🇷 15 days to go for the Qatar World Cup and these enthusiastic fan sightings will be a daily thing 🥁🥁 #qatar #qatarliving #doha #lusail #qatarbrazil ♬ original sound - qatarliving
@qatarliving

England 😍

♬ original sound - qatarliving
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.