Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Equipe «τρολάρει» τους Άγγλους στη γλώσσα τους- «Sorry, good game»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Τα «πικαρίσματα», οι... μεγαλεπήβολες δηλώσεις και οι προκλήσεις δίνουν και παίρνουν στο φετινό Μουντιάλ, με το κλίμα να είναι συνεχώς τεταμένο μεταξύ ομάδων που τυγχάνει να αντιμετωπίσουν η μια την άλλη. Αυτή τη φορά, μετά το μήνυμα της Sun προς τη Γαλλία πριν από το παιχνίδι ήταν η σειρά της Equipe να πικάρει τα τρία λιοντάρια στον τίτλο της ανασκόπησης του αγώνα.

Για ακόμη ένα ματς η κόντρα και οι προκλήσεις πέρασαν εκτός των τεσσάρων γραμμών, όμως στη περίπτωση των Άγγλων και των... γαλλικών τοστ που ήταν έτοιμοι να ετοιμάσουν, ισχύει μάλλον το «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...»

Πριν από το παιχνίδι , λοιπόν, ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία, η αγγλική Sun στο πρωτοσέλιδό της σχημάτισε το πρόσωπο του Χάρι Κέιν σε μία ψημένη φέτα του τοστ με το μήνυμα. "Ας κάνουμε γαλλικό τοστ, παιδιά". Ωστόσο, εν τέλει η Γαλλία ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση επικρατώντας 2-1 των τριών λιονταριών. Έτσι, ήταν η σειρά των Γάλλων για πικάρισμα. "Συγγνώμη, καλό παιχνίδι" ήταν ο τίτλος στην ανασκόπησης του αγώνα από την Equipe και μάλιστα στα αγγλικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.