Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν σφυρίζει ξανά ο Λαόθ -Κόπηκε λόγω... Αργεντινής

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2022

Όπως όλα δείχνουν ο Ματέου Λαόθ δεν θα διαιτητεύσει ξανά σε παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία και θα επιστρέψει στην πατρίδα του σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού με τη FIFA να διεξάγει έρευνα αναφορικά με τη διαιτησία του Ισπανού ρέφερι.

Επί του θέματος είχε τοποθετηθεί και ο γκολκίπερ της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά,  «Ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν 2-0 μπροστά, αλλά ο διαιτητής έδινε όλες τις φάσεις υπέρ της Ολλανδίας. Από το πουθενά μείωσαν με μια καλή κεφαλιά, ο διαιτητής έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις χωρίς λόγο, τους έδωσε 2-3 φάουλ έξω από την περιοχή. Σαν να ήθελε να σκοράρουν. Ελπίζω να μην έχουμε αυτόν τον διαιτητή ξανά, είναι άχρηστος. Άκουσα τον Φαν Χάαλ να λέει πριν τα πέναλτι πως έχουν πλεονέκτημα και να δηλώνει βέβαιος πως θα μας νικήσουν. Πιστεύω πως πρέπει να το βουλώσει».

Μετά από τα όσα έλαβαν χώρα η Επιτροπή Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην οριστεί στα ημιτελικά ο Λαόθ, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει και ρεκόρ με 15 κίτρινες κάρτες στον θεσμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.