Παγκόσμιο Κύπελλο: Παγκόσμιο sold out της φανέλας του Μέσι

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από το να κλείσει το βιβλίο της ποδοσφαιρικής του ιστορίας με την κατάκτηση του μοναδικού τρόπαιου που του λείπει, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την δική του αγωνία αλλά και τον ενθουσιασμό βιώνουν μαζί με τον παίκτη και οι πιστοί οπαδοί του, γεγονός που αποδεικνύεται και έμπρακτα, όπως για παράδειγμα το παγκόσμιο sold out στη φανέλα του.

Ωστόσο, η κολοσσός του αθλητικού ρουχισμού Adidas δεν είχε υπολογίσει σε όλο αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης προς τον Αργεντίνο, με αποτέλεσμα τα ράφια με το νούμερο 10 να αδειάσουν γρήγορα και πολύ να μένουν χωρίς την φανέλα του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν και είναι προς το συμφέρον μας να πουλήσουμε περισσότερα. Είναι θέμα της Adidas και υπάρχουν προβλήματα στη χώρα που την επηρεάζουν, όπως εμπόδια στις εισαγωγές και στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην τεράστια ζήτηση».

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία αθλητικών ειδών «σηκώνει» τα χέρια ψηλά καθώς δεν περίμενε τόσο μεγάλη ζήτηση ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να καλύψει τους περισσότερους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.