Παγκόσμιο Κύπελλο: Το τελευταίο τανγκό...

Γρηγόρης Κόκκινος17 Δεκεμβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Πέρασε ο καιρός και χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι φτάσαμε και στο τέλος του μουντιάλ του Κατάρ. Ένα μουντιάλ με έντονες συγκινήσεις, με πολύ παρασκήνιο ειδικά τον τελευταίο καιρό και με πολλά φαβορί να πηγαίνουν σπίτι τους απογοητεύοντας όσους τα εμπιστεύτηκαν σε μακροχρόνια στοιχήματα. 

Το ευτύχημα είναι ότι στον τελικό θα παίξουν δυο εκ των φαβορί και την Κυριακή το βράδυ θα μάθουμε ποια εκ των Αργεντινή η Γαλλία θα το κατακτήσουν. Πέρα από το αποτέλεσμα πιστεύω ότι όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Μέσι αφού είναι κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και έβγαλε μεγάλη ενέργεια προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του. 

Ο τελευταίος χορός για τον Λιονέλ που δήλωσε ότι θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι σε Μουντιάλ. Απέναντι του μια Γαλλία που διαθέτει τρομερό ταλέντο έχει πείσει με τις εμφανίσεις της και είναι λογικό φαβορί έστω για λίγο. Με τον μικρό τελικό δεν θα ασχοληθώ γιατί όποιος και να νικήσει δεν θα μου φανεί παράξενο αν και προβάδισμα έχουν λογικά οι Κροάτες. 

Στον τελικό λοιπόν περιμένω τους δυο προπονητές να παίξουν προσεκτικά προκειμένου να μην δεχθούν γκολ και από την μέση και μπροστά και οι δυο ομάδες έχουν χίλιους και ένα τρόπους να πετύχουν γκολ. Δεν βλέπω νικητή στην κανονική διάρκεια του αγώνα και περιμένω τα πάντα λυθούν στην παράταση ή στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί βλέπω φαβορί την Αργεντινή ειδικά στην διαδικασία των πέναλτι αλλά επειδή αυτά τα στοιχήματα έχουν πολύ μεγάλο ρίσκο βάζω μέσα και την παράταση στο ποντάρισμα μου.

To be continued …

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.