«Παγκόσμιας κλάσης ο Φαμπιάνο, ανυπόμονοι στην Ομόνοια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Νικολάου (δημοσιογράφος από την Κύπρο) και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Μάλιστα, χαρακτήρισε παγκόσμιας κλάσης τον γκολκίπερ των «πρασίνων», Φαμπιάνο, ενώ επεσήμανε πώς άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου ανυπομονούν για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Τούμπα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ομόνοια σκόραρε γρήγορα δυο γκολ και κατάφερε να πάρει το διπλό στην Άχνα, παρότι ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι. Πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό όμιλο και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ανυπομονούν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Μπεργκ έχει ξεχωρίσει για τις ευκαιρίες που δίνει σε νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και έχει αναδείξει αρκετούς. Μην σας ξεγελάει ότι στο χθεσινό παιχνίδι Πρωταθλήματος δεν είχε κανέναν Κύπριο στην βασική ενδεκάδα. Ο τερματοφύλακας του συλλόγου, Φαμπιάνο είναι παγκόσμιας κλάσης και ήρθε άνεργος στην ομάδα που πέτυχε λίρα εκατό με την απόκτησή του. Ομόνοια και ΠΑΟΚ έχουν έναν κοινό, καθώς δεν έχουν σταθερό βασικό επιθετικό στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει. Η Ομόνοια έχει πρώτο μέλημα σε όλες τις αναμετρήσεις της να κρατάει το μηδέν στην άμυνα και το έχει καταφέρει περίφημα. Με τον ΠΑΟΚ θεωρώ θα την δείτε όπως παρατάχθηκε στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Όμως υπάρχει μία διαφορά γιατί μιλάμε για έξι αγώνες ομίλων, οπότε αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος και πίεση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.