Πάγιο κονδύλι για την ενίσχυση των σωματείων ζητά η Ανανεωτική Κίνηση

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Ανανεωτικής Κίνησης Χρήστος Περκουλίδης αναφέρεται στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά: «Έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι αυτή η κατάσταση είναι πρωτοφανής.

Επίσης βλέπουμε ότι η κάθε χώρα έχει έναν δικό της τρόπο αντιμετώπισης του ιού covid 19 και αυτό έχει να κάνει με το σύστημα υγείας, αλλά και με την κουλτούρα της. Εδώ στον τόπο μας έχουμε καταφέρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό να περιορίσουμε τα συμπτώματα, και αυτό οφείλεται στην υπευθυνότητα και στην αλληλεγγύη τού κόσμου. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν, και στον δικό μας χώρο, στο χώρο του ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Δεν χρειάζεται να κάνουμε δηλώσεις οι οποίες δημιουργούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, παρά μονάχα να καταθέτουμε απόψεις, που θα μας βοηθήσουν να επανέλθουμε ομαλά την επόμενη μέρα. Πρέπει παράγοντες προπονητές ποδοσφαιριστές διαιτητές δημοσιογράφοι και όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να προστατέψουμε τον χώρο μας. Δεν έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανάγκη από 800 ευρώ.

Κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ δεν θέλουμε να μας χαρίσει κανείς αυτά που δικαιούμαστε έτσι και αλλιώς. Αυτό να πείτε στον υπουργό και να τα απαιτήσετε. Έχει ανάγκη από πολύ περισσότερα ,και όχι μόνο χρήματα να του πείτε. Πρέπει η πολιτεία σε συνεργασία με την ομοσπονδία, να να θεσμοθετήσουν ένα πάγιο κονδύλι, για την ενίσχυση των σωματείων και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έχει δηλώσει στο παρελθόν επανειλημμένες φορές την ανάγκη των σωματείων για χρηματοδότηση, και έχει καταθέσει της απόψεις της γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δεν κάνουμε δηλώσεις οι οποίες δεν εισακούονται από κανέναν, όπως ΕΣΕΙΣ εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ. Πρέπει οι ΕΝΩΣΕΙΣ, να ενημερώνουν και να προστατεύουν τα σωματεία (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ).

Να χτυπήσουν το καμπανάκι της επικινδυνότητας στην διοργανώτρια αρχή, αλλά και στην πολιτεία, και να διεκδικήσουν αυτά που έχουν στερηθεί τα σωματεία τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδικά τώρα που τα σωματεία ζουν σε μια αβεβαιότητα , αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητα είναι η υγεία όλων των συνανθρώπων μας, και μετά το Πρωτάθλημα.

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.