Παγίδα που θέλει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης25 Φεβρουαρίου 2023

Σε μια έδρα που έχασαν βαθμούς Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός κέρδισε στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπό του για να πετύχει το στόχο του και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Stoiximan προσφέρει πλήθος επιλογών για τους αγώνες της Stoiximan Superleague.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρότερο κίνητρο και πιο ποιοτική ομάδα αλλά αυτό ίσχυε και με Αστέρα (εκεί αδικήθηκε ξεκάθαρα από τη διαιτησία), ΟΦΗ, Λεβαδειακό. Γι’ αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου φωνάζει για ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

Το διπλό του δικεφάλου δίνει 1.50 με εμάς να επιμένουμε στο να κάνουμε παιχνίδι με τις επιλογές των γκολ. Αξίζει το over 2.50 γκολ στο 2.15 όπως και το G/G στο στο 2.25.

Με τις δύο ομάδες να είναι πολύ δυνατές στις στημένες φάσεις, αξίζει να τσεκάρετε τις επιλογές των κεντρικών αμυντικών για να σκοράρουν. Το 1-2 και το 1-3 είναι οι επιλογές μας στα τελικά σκορ με αποδόσεις 4.10 και 7.40 αντίστοιχα.

Αν και Σάββατο το πρόγραμμα έχει δύο ακόμα παιχνίδια με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. Πάμε με τον άσο των ερυθρόλευκων στο 1.95 και το over 2.50 γκολ στο 1.78 στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.