Ο ΠΑΟΚ πάει (ξανά) σαν άλλοτε! Επιτέλους…

Αρις Νικολάκης25 Ιανουαρίου 2022

Ξύπνησε το παρελθόν του. Το καλό παρελθόν του.Έτσι; Κι ο ΠΑΟΚ πήγε σαν άλλοτε. Ήτοι, όπως τότε με τις στημένες φάσεις… άσσους στο μανίκι του! 

Πέρασε πολύς καιρός για να τους ξαναβγάλει! Και προχθές, με τρεις τέτοιες φάσεις πέτυχε τρία / τέσσερα γκολ στο Βόλο. Άλλος ένας καλός οιωνός για το 2022 πέραν ενός ακόμη μηδέν στο παθητικό του. Μιας εκτός έδρας νίκης ευρειών διαστάσεων. Και μιας αύρας αισιοδοξίας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στο Βόλο. Τόσο καλός μάλιστα, ώστε το 0-4 να τον αδικεί κατάφωρα. Τούτο δε, δίχως στάλα υπερβολής Ας όψεται όμως, ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο «κίπερ» των γηπεδούχων σε άλλες τέσσερεις περιπτώσεις έπιασε τα… άπιαστα. Κι οι φιλοξενούμενοι έμειναν μόνον στο 0-4!

Για να λέμε την πάσα αλήθεια βέβαια, συνέβαλε τα μέγιστα – με δυο εκπληκτικές επεμβάσεις - στο μηδέν παθητικό του ΠΑΟΚ και πάλι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Αν κι η άμυνα του ΠΑΟΚ γενικά, ήταν σταθερή. Δίχως προσωπικά λάθη. Ας όψεται το κέντρο του. Κι ανασταλτικά (όπως και παραγωγικά) απέδωσε εξαιρετικά. Η παρουσία του Χάρη Τσιγγάρα, η φρεσκάδα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και η ενέργεια του Γιασμίν Κούρτιτς (και το 13ο του γκολ πέτυχε και την 3η του ασίστ έδωσε κι ένα δοκάρι είχε) θεμελίωσαν την ευρειών διαστάσεων νίκη του ΠΑΟΚ.

Θα αδικούσαμε πάντως, τους ιδιαίτερα ευδιάθετους Μιτρίστα, Άκπομ (έκανε επιτέλους – και το πανηγύρισε δεόντως - σεφτέ με γκολ στο 2022) και Ζίβκοβιτς. Η διάθεση τους έδωσε στον ΠΑΟΚ τον επιθετικό οίστρο τον οποίο καιρό τώρα προσδοκούσε ο κόσμος του. Κι έφτιαξε τις στημένες φάσεις… Άσους στο μανίκι!

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο Βόλο κι οι εντυπώσεις από την επίδειξη ισχύος του ουδόλως αλλάζουν τα δεδομένα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, στο Κύπελλο. Όσοι θεωρούν πως η προχθεσινή Κυριακή με τη μεθαυριανή Τετάρτη είναι… συγκοινωνούντα δοχεία… Πλανώνται πλάνην οικτράν! Και δε θεωρούμε - επειδή έτσι θέλουμε, να πιστεύουμε - πως ανάμεσα σε τέτοιους …πλανώμενους είναι προπονητές και παίκτες του Κυπελλούχου!

ΥΓ 1 : Κερασμένη στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για τα χθεσινά γενέθλια του (κλείνει τα 35, γερός να είναι…) η προχθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ. Μπορείτε, να την δείτε κι έτσι…

ΥΓ 2 : Στο ίδιο έργο του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ θεατές, οι φίλοι του. Απίστευτα λάθη επιθετικά κατά συρροή στην τελική ευθεία ενός ακόμη αγώνα. Ξεκίνημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τελείωμα με τις χειρότερες για πολλοστή (ασυγχώρητη;) φορά…

ΥΓ 3 : Τυχερός μεν – όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου – ο Γιόαν Σάστρε αλλά κι ικανός, επιτρέψτε μας. Ο λόγος για το γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα; Απλά σοβαρός. Είναι νωρίς για περισσοτερα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.