Δημοσίευμα στη Βραζιλία: «Πάει στη FIFA για Ζαμπά ο ΠΑΟΚ» - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία υποστηρίζει πως ο Λέο Ζαμπά, αυτοπροτάθηκε στην Κορίνθιανς, ενώ κάνει λόγο για προσφυγή του ΠΑΟΚ στην FIFA, αξιώνοντας μάλιστα μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με την uol.com.br, ο Λέο Ζαμπά, με την σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων του, αυτοπροτάθηκε στην βραζιλιάνικη Κορίνθιανς η οποία και τον απέρριψε. Η πληροφορία πάντως περί πρόθεσης κατάθεσης προσφυγής του ΠΑΟΚ στη FIFA διαψεύδεται  από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έφυγε χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ, σύλλογο με τον οποίο ο Ζαμπά έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ελληνική ομάδα έχει ζητήσει την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα και απειλεί να προσφύγει στη FIFA για να εισπράξει πρόστιμο που θα μπορούσε να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ.

Η μόνη προϋπόθεση για τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί μια πρόταση είναι όποιος ενδιαφέρεται να πληρώσει όλο τον μισθό του παίκτη. Εκτός από την Κορίνθιανς και άλλες ομάδες από την Βραζιλία έχουν απαντήσει αρνητικά για να αποκτήσουν τον Ζαμπά.

Η μεγάλη ελπίδα του Ζαμπά αυτή την στιγμή είναι η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε που εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συμπατριώτες του παίκτη του «δικεφάλου».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.